Loading...
Kultura

Filmový podzim v kinech #1 

Nikol Krištofová.

S blížící se zimou se dny postupně zkracují a večery jsou chladnější. Jednou z možností, jak strávit příjemné odpoledne nebo večer je vyrazit do kina na filmové novinky. Diváci se dočkají mnoha žánrů.

Black Adam

Ve středu 19. října vstoupil do kin film Black Adam. Jde o další komiksový film z dílny DC, tentokrát v hlavní roli s Dwayne Johnsonem.

Teth-Adam byl před více než 5000 lety obdařen mocí od čarodějů a následně také uvězněn. Při honu za starověkou korunou je ale probuzen a je překvapený, jak moderní svět vypadá. Proto se rozhodne nastolit svoji vlastní spravedlnost, ve které se mu pokusí zabránit tým superhrdinů Justice Society. 

Šoumen krokodýl

Rodinná komedie Šoumen krokodýl se bude v kinech promítat od konce října. V hlavních rolích se objeví například Javier Bardem, známý z velkofilmu Duna, nebo Constance Wu.

Rodina Primmů se přestěhuje do New Yorku. V podkroví jejich nového domova na rodinu ale čeká překvapení v krokodýlovi Lyleovi, který rád zpívá, jí kaviár a užívá si koupele. Rodina se nakonec musí snažit Lylea ochránit proti zákeřnému sousedovi a ukázat světu, že je neškodný.