Loading...
Zajímavosti

Místečka: Povídky o zvířatech, které zažívají každodenní radosti i starosti

Nikol Krištofová.

Kniha Místečka je soubor povídek pro děti, ale i pro dospělé. V povídkách se čtenáři setkají s mnoha různými druhy zvířat. Všechny tyto zvířata dovede nespočet cest na zelené místečko, na kterém se potkají. V knize je možné vidět sílu lásky a laskavosti v každodenních situacích a také zjistit, že každý příběh může skončit dobře.

Autorka povídek Jana Renner měla ráda knihy již od dětství. Sama bere čtení za požitek a má ráda adrenalin a zážitky, které díky čtení zažívá. Její první kniha se jmenovala První-statečné-jedinečné. V té se zabývala lidmi, kteří si stojí za svým názorem. Knihu Místečka sepsala pro své děti, se kterými často pozorují zvířata a jejich chování, aby na zajímavé momenty nezapomněly. 

Aby kniha mohla vziknout, tak ji můžete finančně podpořit na stránce: https://pointa.cz/project/a60712c2-5514-11ec-a7fa-0242ac1c0003?fbclid=IwAR1X8xsNTBfzQpfB6yfn-kj1eR3xy-FPkH3dX6owfcNt7hmS_L-mZypvG78 a můžete si vybrat i svou odměnu, například setkání s autorkou nebo podepsaný výtisk s věnováním.