Loading...
Kultura

Filmový podzim v kinech #2

Nikol Krištofová.

Dáváme vědět o dvou dalších novinkách, které míří do kin v listopadu. Můžete tak strávit příjemný večer s rodinou v kině.  Nyní se bude jednat o pokračování pohádky a Vánoční příběh. 

Princezna zakletá v čase 2

Pohádka Princezna zakletá v čase z roku 2020 se dočká 17. listopadu pokračování. Tentokrát se ovšem nebude příběh týkat princezny Ellen, kterou hraje Natalia Germani, ale hlavní postavou bude její kamarádka Amélie. Tu ztvárnila Eliška Křenková známá například ze seriálu Vyprávěj.

Alchymistka Amélie získala zakázanou moc, díky které ovlivňuje tok času. Kouzlo se jí ale nepovedlo a Amélie se rozdělila, setkává se tak se sebou samotnou z minulosti. Z minulosti se objevuje také Pán run, kterého se musí pokusit se svými přáteli zastavit.

Vánoční příběh

Film Vánoční příběh vstoupí do kin 24. listopadu a diváci mohou v hlavních rolích vidět Jiřinu Bohdalovou nebo Karla Rodena.

Vánoční příběh vypráví o rozvětvené rodině Skálů, kteří mají různé starosti a radosti. V rodině vládne babička, bývalá herečka, její syn řeší vztahy se svojí přítelkyní a u dalších členů rodiny se naopak řeší nezvaní vánoční hosté. Rodina se i tak pokusí sejít u jednoho svátečního stolu.