Loading...
Kultura

Hudební festival Colours of Ostrava proběhne letos kvůli pandemii koronaviru netradičně

Tereza Dohnalová.

Kvůli stále setrvávajícím hygienickým a bezpečnostním opatření bude festival Colours of Ostrava 2020 trochu jiný než ho známe. Z festivalu se stal NeFestival a proběhne 15. – 18. července v Dolních Vítkovicích. Vstupenky jsou stále v prodeji a na každý den je limitovaná kapacita 1 000 osob.

Těšit se můžete na Cirk La Putyka a Tata Bojs, přijede i Dubioza Kolektiv, N.O.H.A. či Kapitán Demo. Zúčastnit se můžete debat či afterparty, která NeFestival v sobotu zakončí. Náhradní termín pro festival, takový, jaký byl původně naplánován, byl stanoven na 14. – 17. července 2021.

Na facebookovém profilu festivalu napsala jeho ředitelka Zlata Holušová: „Nezastírám, že přesun ročníku necelé tři měsíce před startem, kdy je většina věcí již připravena a domluvena, představuje obrovskou zatěžkávací zkoušku.“ „Přesto jsme optimisté – s podporou vás, našich návštěvníků, partnerů a podporovatelů festival přece jen uskutečníme, pouze o rok později. Počkáme si a pak tam budeme spolu. Za to vám bude patřit obrovský dík.“ Na něm si budete moci poslechnout zpěvačku LP, elektro popovou hitmakerku Tones and I či The Killers nebo Twenty One Pilots. Vstupenky jsou tedy stále platné, jen festival je přesunutý.

(Zdrojem obrázku je colours.cz )