Loading...
Technika

Herní novinky

Nikol Krištofová.

Svět technologií se s každým rokem mění. Není tedy překvapením, že i hry se obnovují. Teprve před dvěma týdny se ke stažení objevila nová hra od známého youtubera Pewdiepie s názvem Pewdiepie Pixelings. Ve zhruba stejnou dobu byl představen i nový mód ve hře Heartstone s podtitulem battleground.

Na hru Pewdiepie Pixelings se objevovaly upoutávky již delší dobu. Stejně tak nabízel i obchod Google play možnost předběžného přístupu ke hře. Ve hře se ocitáte ve světě Pixeland, spolu s jeho obyvateli Pixelings. Neznámá bytost tam právě tyto roztomilé bytosti unáší. Pomocí svého pětičlenného týmu musíte postupovat dál po mapě a postupně rozkrývat záhadu. Na jednotlivých misích bojujete proti nepřátelským Pixelings. Svůj vlastní tým můžete obměňovat a zlepšovat jejich počet životů i sílu útoku. Zároveň je i možnost hrát proti ostatním hráčům 1 vs. 1. 

Druhou zmiňovanou herní novinkou je battleground. Jde o nový mód v karetní hře Heartstone. Soupeříte s dalšími sedmi hráči, v každém novém boji jste proti jinému hráči a takto postupně vystřídáte všechny. Každý hráč má 40 životů, o které postupně při prohrách přichází. Pokud mu životy dojdou, prohrál a vypadává. Takto se postupuje dokud nezůstane pouze jeden hráč, který zvítězí. Hraje se pomocí stejných karet jako v obyčejných heartstonových hrách. Rozdíl ale je, že po zničení karty soupeřem o ní na další hru ne přijdeme, znovu se vám při sestavování týmu objeví.